Nieuws | 14-10-2014

Nieuwe website voor Schildersbedrijf Veerman Volendam


Nieuwe website voor Veerman Volendam

De nieuwe website van Schildersbedrijf Veerman Volendam is online. De website is ontwikkeld door Klaas Buys van Gold Ontwerp en Wim Tol van WMTL. Beide heren werken momenteel aan de nieuwe website van VEVO Painting, de onderneming van Johan Veerman. Johan is de zoon van Cor Veerman, het gezicht achter Schildersbedrijf Veerman Volendam.

Met een team van circa 10 schilders en een flexibel netwerk van zelfstandige professionals als backup is Schildersbedrijf Veerman Volendam inmiddels gerenommeerde naam in Noord-Holland. Cor en Johan zijn ook zeer actief in de particuliere markt, met name met luxe wandafwerking. In het belang van de continuïteit kon een professionele website dan ook niet uitblijven.

Op www.veermanvolendam.nl vindt u onder andere een overzicht van afgeronde projecten en een overzicht van ons dienstenpakket. Met het bijbehorende beheersysteem kunnen eenvoudig opdrachten en nieuwtjes worden geplaatst. Nieuws wordt ook automatisch doorgeplaatst op Facebook, Twitter en Linkedin. Dus als u op de hoogte wilt blijven, volg ons!

Meer nieuws

Schilderwerk en fotoshoot in Bergen (NH)

Schilderwerk en fotoshoot in Bergen (NH)

10-10-2014 | Ook in Bergen erkent men de kwaliteiten van Schildersbedrijf Veerman Volendam. In het Noord-Hol...

Lees verder
Mercuur Bouw 'belegert' Amsterdam-Noord

Mercuur Bouw 'belegert' Amsterdam-Noord

09-10-2014 | Aan de Statenjachtstraat in Amsterdam begint Schildersbedrijf Veerman Volendam in januari ...

Lees verder